Transport cisterne

Transport cisterne : marfuri ADR si marfuri alimentare


Pentru transport va punem la dispozitie:
  • Vagon cisterna pe 4 osii pentru transport floarea soarelui. Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea cisternei se face gravitational pe la partea superioara a cisternei prin gura de incarcare. Descarcarea se face gravitational pe la partea inferioara prin intermediul robinetului central si a celor laterale. Vagonul tip
  • Vagon cisterna pe 4 osii pentru transport acid sulfuric. Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea cisternei se face gravitational pe la partea superioara a acesteia. Descarcarea se face cu pompa pe la partea superioara a cisternei.
  • Vagon cisterna pe 2 osii. Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea se face gravitational pe la partea superioara a cisternei prin gura de incarcare. Descarcarea se face gravitational pe la partea inferioara a cisternei prin robinetul central si prin robinetele laterale.
  • Vagon cisterna pe 4 osii pentru transport produse petroliere albe. Sunt destinate transportului produselor petroliere albe (motorina, benzina si altele). Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea cisternei se face gravitational pe la partea superioara a cisternei prin gura de incarcare. Descarcarea se face gravitational pe la partea inferioara prin intermediul robinetului central si a celor laterale.